Marous in America!

Seniortrip Disneyland!

Hoi allemaal

Laughing

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, de Seniortrip. Al de seniors (degene die dit jaar slagen) kijken hier het hele jaar naar uit. Het schijnt het hoogtepunt van het jaar te zijn. Dit bleek maar weer. Donderdag ochtend kwamen we allemaal springend op school aan. Klaar om Disneyland onveilig te maken. Voordat webij het park aankwamen zijn we eerst uit eten geweest. We kwamen bij een kasteel genaamd 'Medieval Times'. Toen ik daarbinnen liep, voelde ik mij weer helemaal kind. Het deed mij namelijk denken aan 'Het land van Ooit'. Daar waren van die riddergevechten, echt grandioos. De zwarte ridder was altijd de slechte ridder en je wilde natuurlijk dat die van z'n paard werd gelanceerd. 'Medieval Times' is eigenlijk precies hetzelfde alleen dan nog beter! Iedereen krijgt een kleur toegewezen, wij waren blauw. Er waren verschillende scholen, dus iedereen begon lekker op te scheppen en te schreeuwen. Wij wonnen natuurlijk met onze State Champions uitvoering. De ene helft schreeuwt State, de andere helft schreeuwt Champs! Tsja, daar kan je niet tegenop. Tussen de ridder gevechten door werden we geserveerd van een maaltijd met soep, kip, ribs en appelflappen. Niet al te best als je een uur later op je kop in een achtbaan hangt... Maargoed, onze ridder schepte behoorlijk op, dus wij hadden hoge verwachtingen. Achteraf bleef het alleen bij praatjes, want hij eindigde met z'n knar in het zand! De teleurstelling droop van onze gezichten af. Gelukkig waren we bijna bij Disneyland, waardoor de goedemoed er snel weer in zat!

Na een lange rit in de bus (die overigens kleiner waren dan in Nederland, ook voor het eerst dat iets kleiner is) zagen we de lichten al spinnen. Disney Avenue, rechts af en de poorten naar een andere wereld gingen open. We begonnen in 'Great America', dit is het begin van het echte Disneyland. Hier zijn de achtbanen voor de grote mensen haha. Zoals ik al zei, niet echt prettig na een grote maaltijd. Maar echte die hards geven niet op en gaan gewoon lekker door tot er werd opgeroepen dat we eindelijk het echte Disneyland in konden. Eén groot gekkenhuis was het! Ik probeerde bij dezelfde mensen te blijven, maar ik eindigde bij andere mensen elke 10 minuten. Niet dat het uitmaakte, want dat park was geweldig. Het moment dat je naar binnen liep, hoorde je de muziek al van ver. Er waren overal dj's en dansvloeren. Iedereen was in een goede moed en het was één groot feest! De leukste gedeeltes waren nog de pauzes die we namen tussen het dansen door. Dat waren namelijk de ritten door de Pirates of the Caribean, Spacemountain, Indiana Jones, Starwars, en noem maar op. Tot zes uur in de ochtend hebben we met Mickey en Minnie Mouse de tijd van ons leven gehad. De terugreis heeft niemand meer meegekregen.

Mijn voetbalseizoen is over en we hebben een onwijs gave laatste wedstrijd gehad. Over twee weken is graduation. Ik heb mijn cap en gown al binnen, dat is het pak wat je moet dragen met het vierkante hoedje die iedereen in de lucht gooit. De uitnodigingen voor de graduation parties stromen binnen en we komen langzaam, eigenlijk heel snel, bij het einde. Het is super gegaan met mijn nieuwe gastgezin. En het gaat heel zwaar worden om iedereen achter te laten. Ik ga nog even volop genieten van mijn laatste vier weken hier. 11 juni sta ik om iets over zeven uur in de ochtend weer op Nederlandse bodum!

Geniet nog even van de weken zonder mij. Dit gaat vooral uit naar mijn ouders die het nog zwaar krijgen zodra ik terug kom.

Dikke kus

Marous

Esmée

Hoi Marouschka,

Ik ga dit jaar met Travel Active naar Amerika en kwam toevallig op jouw blog terecht. Je foto's en verhalen zijn echt superrr;D. Veel plezier nog even, geniet ervan!

Marous

Dankje wel Esmée! Ik hoop dat je een super leuke tijd tegemoet gaat!