Marous in America!

18 in Amerika!

Hoi allemaal

Laughing

Ja, ik kan eindelijk zeggen dat ik 18 ben! Ik kan nu alles legaal doen, in Nederland. Op dit moment heb ik met de Amerikaanse wet te maken en ik moet zeggen: ik heb medelijden met de jongeren hier. Ze kunnen autorijden als ze 16 zijn, maar moeten wachten tot ze 21 zijn voordat ze echt uit hun dak kunnen gaan. Niet dat ze wachten tot hun 21ste verjaardag... Het probleem is alleen dat wanneer ze drinken, ze drinken tot ze er letterlijk bij neervallen. Ik was op een feestje en er stond een truck op het erf. En aan elke kant van de truck was er wel iemand aan het kotsen. Wiet is illegaal hier, maar je wilt niet weten hoeveel jongeren hier smoken. Het is serieus een heel groot probleem hier. De meeste Nederlanders proberen het uit of doen het af en toe. I.p.v.: een dag niet gelachen, een dag niet geleefd, is het: een dag niet gesmoked, een dag niet geleefd. Ze kunnen het ook niet geloven als ik zeg dat ik dat nog nooit uit heb geprobeerd. En dan de 'teen moms'. Op mijn school zijn er zo ongeveer 20 meiden zwanger (dit is denk ik nog naar beneden afgerond). En ze kijken er niet verbaast van op zodra er weer eentje bijkomt. Meiden zijn al zo serieus bezig met relaties. Ze hebben geen idee wat ze allemaal op het spel zetten door zwanger te raken. Ik snap gelijk waarom ik een handtekening onder de zin 'je mag geen seks hebben gedurende het uitwisselingsprogramma' heb moeten zetten. Als je naar de mentaliteit van de Amerikaanse jongeren kijkt, had ik nu met een dikke buik rond gelopen. Gelukkig ben ik mijn nuchtere koppie nog niet verloren!
Buiten dit alles heb ik het nog geweldig naar mijn zin, haha.

Het was afgelopen week de homecoming van de basketbalspelers. Dit keer werd de homecomingKING gekozen. Nu hadden ze echt de geweldigste kandidaten waardoor de week hilarisch werd.
Kandidaat nummer 1, Gabe! Degene die overal bij betrokken is en altijd met een big smile door de school loopt.
Kandidaat nummer 2, Christian! De jongen die te druk bezig was met worstelen. Hij was dus nergens te bekennen.
Kandidaat nummer 3, Brandon!De macho waarvan niemand nou begreep waarom hij kandidaat was.
Kandidaat nummer 4, Victor!De footballplayer met het goddelijke lichaam, maar onwijs verlegen. Hij vond het maar niks.
En dan kandidaat nummer 5, Cha! De Aziatische, beetje dikkige, onpopulaire jongen.
Ze moesten de gekste dingen doen. Ze werden na gedaan door meiden, ze moesten dansen, rappen, etc. Hilarisch om te zien. De winnaar is uiteindelijk Cha geworden. Die jongen had het moment van z'n leven!

's Avonds was de basketballgame en natuurlijk hebben we dik gewonnen. Ik moest foto's voor het jaarboek maken, dus ik had de beste plek met het mooiste uitzicht op al die gespierde lijven!

Voor de rest gaat het hier zijn gangetje. Ben druk bezig met het eten van al die brownies die ik allemaal heb gekregen voor mijn verjaardag. Nog 4 maandjes en een beetje, dan kom ik Nederland weer onveilig maken.

Dikke kus

Marous

Jimm

Maar goed dat je nuchtere koppie nog op "aan" staat! Alhoewel ik niet helemaal met die regel zou kunnen leven. Als jongens zijnde dan :) Fijn om te horen dat je het nog naar je zin hebt! En for the last time: HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!

Kijk uit naar je volgende verhaal! En koppie erbij houden hea.. x, Jim!

Casper

"je mag geen seks hebben gedurende het uitwisselingsprogramma"

HAHA geniale zin! Dacht je niet van wtf?? toen je die zin las?:P

Sorry voor deze opmerking maar ik wist helemaal niet dat je jarig was:$ Wanneer was je jarig dan??

Het waren vast geen gewone brownies, wiet-brouwnies??

Mooi dat je het nog leuk hebt aan de west-kust. Tot gauw!

XxX

Sanne

Haha weer een top verhaal marous:D
Raar volk die Amerikanen!
Die kunnen zeker nog veel leren van jou met je "nuchtere koppie" haha!
Spreek je snel weer hoor meid!
En ondanks dat ik druk ben met examen doen en ik 18 jaar zijn (wat wel heel veel inhoud hier in Nederland, althans voor mij!), maak ik wel altijd tijd voor je verhalen hoor!
Dikke kus uit Friesland!

Marous

Sanne: Ja beter neem je tijd voor mij! Ik vond het wel echt heel leuk toen je me even belde!
Casper: 26 januari!!! Haha mijn vader zei gelijk dat ik die zin maar moest ondertekenen!