Marous in America!

Winter Formal!

Hoi allemaal

Laughing

Aangezien Amerika geen Sinterklaas viert, zit ik al een tijdje in de Kerstmis sfeer. Alle huizen zijn versierd, de een nog gekker dan de ander. Ik weet nog zo goed dat ik met mijn moeder op de fiets zat. We waren alle huizen aan het bekijken met alle verlichting en dan was er altijd één huis tussen dat versierd was van top tot teen. Zoveel verlichting dat het gewoon lelijk werd. En dan zei mijn moeder: Je zal daar maar wonen... Nou, ik woon nu dus in zo'n huis!

Maar wie winter in High School zegt, zegt Formal. Het is de traditie dat een meisje een jongen vraagt als date met Winter Formal. Ik moet jullie helaas teleurstellen. Ik heb geen date kunnen vinden! Oke, om eerlijk te zijn heb ik me over laten halen om single te gaan. Minder drama, dat deed het hem voor mij. Mijn gastmoeder vond het alleen wat minder. Die is helemaal van de tradities. Ze heeft mijn gastvader een armband laten kopen met bloemen erop. Dit hoort eigenlijk de date te doen. Het was een hele mooie, het paste precies bij mijn jurk.
Op vrijdag zijn Lea en ik naar een nagelsalon gegaan voor een manicure en pedicure. Zittend in een massagestoel, ons op de hoogte laten stellen van de laaste roddels en proberend het aziatische taaltje uit te vogelen, hebben we ons heerlijk laten verwennen.
Zaterdag was het dé dag! Alle meiden kwamen naar mijn huis om ons helemaal klaar te maken voor Formal. Mijn gastmoeder deed al onze haren wat er super uit kwam te zien! Al waren we hierdoor wel fashionably late. En nu komt de Marouschka-actie! Ik dacht dat we uit eten zouden gaan bij Olives Garden. Dus wij komen daar een half uur te laat aan, kunnen we de rest van de groep niet vinden! Wat blijkt: we moesten naar Elephant Bar. Geen flauw idee hoe ik hier mee aan kwam zetten, maar uiteindelijk zijn we op de goede bestemming aangekomen, al was het een uur te laat. We hadden heerlijk gegeten en ik kwam nog een andere groep tegen van school die ik weer kende via volleyball, heel gezellig.
En toen was het eindelijk zover. We kwamen aan op school en konden beginnen met feesten. Dit ging nogal anders dan dat ik had verwacht. Ik zet nog geen stap binnen en ik zie alle meiden zonder hakken rondhuppelen. Uiteindelijk heb ik ze ook maar uitgetrokken, met een schuldgevoel van hier tot Tokio tegenover mijn schoenen. Die hebben de hele avond onder een tafel gelegen. Maargoed, eigenlijk kwam het wel goed uit, want ik benhier behoorlijk lang. Get over it and party! Heb ik eindelijk die ene jongen de dansvloer op weten te krijgen, gaan de lichten aan! De principle vond dat we onbeschaafd aan het dansen waren. Wat verwacht je nou op het nummer 'Low' van Lil'Wayne? Dat we stijf overeind blijven staan? Beetje onlogisch als het volgens mijn theorieboekje gaat. Iedereen vertrokeerder en we bleven nog maar met een kleine groep over. Gelukkig wisten we er nog een leuke avond van te maken. Lea en ik zijn, toen we thuis aan waren gekomen, op de bank neer geploft, kop thee erbij met Milka chocolade (what made my night). Dat sporten we er wel weer af!

Over sport gesproken... Het volleyball seizoen is afgelopen. We zijn heel ver gekomen in de playoffs! Helaas was het ons niet gegund om kampioen te worden. Al voel ik mijzelf wel een kampioen. Ik heb namelijk een sportaward gewonnen, wat een grote eer is hier in the USA! Most improved player! Dat zegt denk wel veel over hoe ik eraan toe was in het begin van het jaar... Haha!
Ook een groot applaus voor de footballplayer alstublieft! Onze jongens zijn namelijk wel kampioen geworden! De spannendste wedstrijd die ik ooit in mijn leven heb gezien. Je werd er zo in meegesleept, dat ik het niet kon helpen dat er een traan over mijn wang gleed.
Na de vakantie begin ik met de conditietraining voor voetbal. Wens me succes!

Alvast een hele fijne Kerst aan iedereen toegewenst!

Dikke kus

Marous

Jimm

Marousje!!

Super leuk die award!!
En ik geef je ook groot gelijk met 'Low' van Lil'Wayne..

Een hele hele hele fijne kerst toegewenst!
Kus

ps. Ik luister ook al sinds begin december (!) SkyRadio, the Christmas Station

Amy

Fijne kerst lieverd!
Leuk verhaal weer:)
XXX

Nick

Hee Marous!
Heel leuk, vooral die prijs:)
Succes met je conditietrainingen!
En een fijne kerst!(K)
xx

Nick

en Jim, wtf hoezo schrijf je al om 5 voor half 6 s'ochtends:|

Nennie

Hey Marous!!!
Gefeliciteerd met je Award. Ze zullen je nooit vergeten...
Fijne kerst toegewenst (^-^)

Henk, Tini en Celina

Hoi Marouschka,
Gelukkig heb je het erg naar je zin. Geniet er nog maar lekker van.
Wij willen je een hele gezellige Kerst en een fantastisch nieuwjaar wensen.
Henk, Tini en Celina

johann en antje

vanuit een winters veendam wensen we je een gezellige Kerst en een voorspoedig en gezond 2011.ps als het voetballen begint heb je dan niet een prive trainer nodig.houdt mij aanbevolen. gr johann en antje.

Marous

Dank jullie wel allemaal!

Johan: Haha ik geef je wel ff een belletje zodra het nodig is! Kom je dan even overvliegen?

Dionne

Hahahaha Marous, geweldig! Ik had precies hetzelfde gedaan bij dat liedje hoor! Kom op zeg, dat kan toch niet anders! Nou een heeeeeeeeele fijne kerst en geniet van je cadeautjes! XXXXX

kees en riena

hoi marous,we wensen je goede kerstdagen en een
gelukkig nieuwjaar. We volgen je trouw en missen je ook een beetje. tot ziens.