Marous in America!

Halloween!

Hoi allemaal

Laughing

Daar ben ik weer! Nog steeds niet helemaal bijgekomen van de schrik van afgelopen weekend. Het was namelijk Halloween.

Ik zal beginnen met vrijdag. Vrijdag was een verdrietige dag. Het was de laatste homegame van de footballplayers. Gaat mijn uitzicht op de o zo gespierde billen. Het was helemaal verdrietig toen het begon te regenen. De Amerikanen dachten er anders over. Die kunnen niet wachten tot het basketbalseizoen start en ze vinden de regen ge-wel-dig! Inderdaad: Crazy Americans.
Vrijdag overleeft, op naar zaterdag. Volgens mij weet iedereen, die mij een beetje kent, dat ik een heel makkelijk slachtoffer ben. Voor diegene die mij niet zo goed kent: ik ben niet zo'n held. Maargoed, het was halloween, dus ik met een groep naar de bioscoop. Paranormal Activity 2. Ik had gehoord dat de film niet zoheel goed was, dus ik dacht dat ik het wel aankon. Mooi niet dus! Ik heb de hele bioscoop bij elkaar gegild. Na de film moesten we allemaal bijkomen van de heftige ervaring. En hoe doe je dat beter dan met een dikke vette hamburger? Toen kwamen ze met het geweldige idee om volgende keer naar SAW in 3D te gaan. Ze hebben een weddenschap afgesloten op mij. Wie mij kan overtuigen om mee te gaan, gaat gratis naar de film. Mij niet gezien!
Ik besefte het nog maar nauwelijks, dat ik de hartverzakking tijdens de film had overleefd. Ik moest alweer gelijk door naar de volgende stop. Party! Bij een vriendin heb ik mezelf omgetoverd tot een zigeunerin. Helemaal top zag ik eruit! Komen we aan bij het feest, moesten we door een poort met daarachter een onwijs lang, donker gangpad. Ik had het natuurlijk kunnen verwachten. Stap voor stap lopen wij het gangpad af. Springt er opeens iemand uit de bosjes! En dat nog zo'n vijf keer. Bye, Bye, mooi gekrulde haren van Marous. Het stond recht overeind van de schrik. Gelukkig mocht ik aan het eind van het gangpad dan eindelijk mijn ding doen: feesten! Na het feest ben ik naar huis gegaan. Wat was ik blij toen ik nog heelhuids voor de deur stond. Dus ik doe niets vermoedend de deur open. Vliegt er een spook om mijn oren en begint de deur tegen me te praten. Ik wist niet hoe snel ik naar binnen moest rennen en in mijn bed moest springen en mijn ogen niet meer open moest doen.
Hoe verbazend het ook was. Ik werd de volgende ochtend wakker zonder dat één of andere geest mij had overgenomen. Na de hele dag lekker uitgerust te hebben was het tijd voor 'Trick or Treat'. Het is eigenlijk hetzelfde als Sintremaarten, alleen dan met kostuums en zonder zelfgemaakte lampionnen. Ik had Chloë en Junior een nederlands sintremaartenliedje geleerd. Zo schattig toen ze het begonnen te zingen: Sintremarten mikke mak. Ze kregentwee grote handen vol met snoep, want zo gul zijn ze hier wel.
Yep, ondanks dat het kippenvel nog steeds niet verdwenen is, ben ik verliefd geworden op Halloween!

Volgende week eindigd het volleybalseizoen helaas. In januari begin ik met voetbal. In de tussentijd ga ik mijn gastgezin leren hoe je echt lekker kan koken!Iemandnog goede recepten?

Drie maanden voorbij, nog zeven te gaan!

Dikke kus

Marous

Jimm

Jajaa.. gaat alweer snel hea? hier vliegt de tijd iniedergeval wel! Ik weet niet, maar paranormal activity 2 is so boring marous hahaa.. saw 3d lijkt me daarentegen ook geen pretje maargoed..

superleuk verhaal en ga nu als een gek naar je foto's! hoop weer snel van je te horen!

X

Casper

"Volgens mij weet iedereen, die mij een beetje kent, dat ik een heel makkelijk slachtoffer ben."

Dat is zacht uitgedrukt ja. Haha paranormal activity 2, wat een bagger film, vond er eigenlijk geen ruk aan. Schrok 1 keer toen die kastjes open waaiden :P. Was er naartoe met Nick, Loran, Roos en Lianne (Roel durfde denk k niet).

Pannekoeken? Of hebben ze dat daar al ontdekt?

Blijf zoveel mogelijk van je laten horen! Echt leuk nämlich!:D

XxX