Homecoming!
Hoi allemaal

Hier weer even een update vanuit Amerika.
Oke, afgelopen week was het homecoming. Het is een traditie van elke High School. Al is het in de jaren een beetje veranderd. Officieel is het de eerste homegame van de footballplayers. Om de één of andere reden hebben ze dit verschoven. Het was namelijk niet de eerste, maar de derde thuiswedstrijd. Maar goed, de hele week staat in het teken van de schoolspirit. Je kleed je raar aan, er zijn allemaal activiteiten gedurende de week en dan als afstuiting de wedstrijd! O, en niet te vergeten: de homecoming queen!
Als je naar de tv kijkt zie je altijd dat de amerikaanse meiden onwijs veel make-up op hebben en als er ook maar iets mis is met hun kapsel, slaan ze helemaal op hol. Helemaal waar. Maar op het moment van homecoming boeit het ze helemaal niks!
Maandag moesten we de klaskleuren dragen. De seniors (de laatste jaars), wat ik ben, moesten zwart dragen. Ik had me best leuk aangekleed dacht ik zelf. Mooi niet dus,mensen hadden zich vermomd als supernerds, heksen. Ik heb zelfs de bandlid van Kiss gezien metdieonwijs lange tong!'s Avonds was er een rally wat in het teken stond van de homecoming queen. Ik kon helaas niet heen vanwege een volleyballwedstrijd. Maar ik heb gehoord dat jongens van de footballteam de kandidaten voor de homecoming queen na doen. En ze laten die meiden allemaal rare dingen doen. Ze moeten dansen, vieze dingen eten, etc. Het schijnt echt hylarisch te zijn.
Dinsdag was het jersey dag! Dat houdt in dat je een footballoutfit moet dragen. Helaas heb ik nog niet aangepapt met één van de footballplayers, dus ik had er geen. Zoals ik al had verteld, cheerleading zit er voor mij niet in. 's Avonds ging ik naar de powderpuff game. Meiden die football spelen! Hylarisch! Een stel pitbulls bij elkaar, het verbaasde me ook niks dat de hele tribune vol met jongens zat.
Woensdag was Wacky Wednessday! Kortom: kleed je zo gek mogelijk. En dat deden ze. Er was een meisje die haar haar om een waterfles had gebonden, zodat het leek alsof ze een hanekam had. Heel freaky, maar zo grappig.
Donderdag viel een beetje tegen. Het was disneydag, maar niemand leek op mickey mouse. Daar ging me droom om ooit les te krijgen van Donald Duck!
Dan vrijdag! Iedereen moest de schoolkleuren dragen, paars en goud. Wat waren we blij toen eindelijk de bel ging. Een grote massa liep naar Mainstreet om de parade te bekijken. Er was namelijk een parade en elke klas of club had een wagen. Echt geweldig om te zien hoeveel tijd ze aan de wagens besteden. Als je mijn foto's bekijkt, snap je gelijk waar ik het over heb. In de avond was de footballgame, die we uiteraard dik hadden gewonnen! Tijdens de rust lieten ze nog eens de wagens van elke klas zien en werd de homecoming queen bekend gemaakt. Wat was ik jaloers op die meiden. Voor degene die mij een beetje kent, weet dat ik niet kan wachten tot het moment dat ik mijn eigen cabrio onder me kont heb. Die meiden werden allemaal, stuk voor stuk, gepresenteerd in een cabrio! Wat was ik blij voor ze, ahum! En dan worden ze ook nog in ontvangst genomen door drie gespierde footballplayers. Nou, toen brak me klomp!Gelukkig heb ik nogde kans omPromqueen te worden. Dan mag ik dansen met de Promking, wat vast ook zo'n gespierde rakker zal zijn! Er is nog hoop!
Haha, het klinkt allemaal heel dramatisch. Maar eigenlijk heb ik hier een geweldige tijd! Al mis ik Nederland af en toe wel een beetje.
Upnext: Halloween! Het huis begint al aardig eng te raken. Mis het niet, dat wordt gillen!
Dikke kus
Marous
Leuk verhaal Marous!
Ik ga maar ff je foto's bekijken:D
Xx(L)
"Nooouuu, toen brak me klomp!"
toepasselijk marous! geweldig wat jij allemaal mee maakt echt waar! Ben echt mega jaloers op je, als je dat maar weet! en wij missen jou hier ook superveel hoor!
NU FOTO´S KIJKEN!!
Dikke kiss
Leuk marous,lekker maf zijn die amerikanos wat een drukte maken ze er toch van.
Marouschka,
Wat zijn ze gek he, die Amerikanen! Ben blij dat je het zo leuk hebt daar! Lekker blijven genieten!!
Groetjes, Jessica
Hey Marouschka!!
Ik zat al te wachten totdat ik jou op een foto zag..:P
Als kandidate voor homecoming..
Je hebt toch gezegd dat je dat ging proberen!!
Veel plezier daar nog!
Desire
Aah echt weer een lekker marous verhaal:D
Zag net ook de foto's, is echt net als op tv haha!
Wil ook graag nog een foto zien van eh iemand anders!
haha, spreek je snel weer meis!
Veeel plezier daar bij die americano's
Liefs uit friesland!!
Marousie!!
Wat een top verhaal weer :D en wat zijn die americanen ook een gekken! Hoop wel dat je gewoon de nuchtere hollandse blijft hoor ;)
De foto's zijn ook leuk! kan je van die ene ook nog eentje regelen zonder shirt? (A)
dikke X!